DONacije i sponzorstva

Svetsko univerzitetsko prvenstvo je najveće takmičenje u javnom govorništvu i debati koje ima tradiciju dugu 44 godine. Ovo prvenstvo okuplja preko 1000 studenata sa svih kontinenata.

Pored predstavljanja svojih država, svaki tim predstavlja svoj univerzitet i akademsku zajednicu. Događaj okuplja preko 180 univerziteta, poput Oksforda, Kembridža, Harvarda, Prinstona, kao i Univerziteta u Beogradu.

Ove godine se održava u Ho Ši Min Sitiju, u Vijetnamu. Zbog dugogodišnjeg uspeha, za ovo takmičenje kvalifikovao se rekordan broj debatera iz Srbije, odnosno 5 timova koji bi ukupno bili sačinjeni od 10 govornika, ukoliko uspemo da sakupimo potrebna finansijska sredstva.

Zbog visokih troškova odlaska na ovo takmičenje, učeše naših debatera neće biti moguće bez donacija i sponzora. Uz Vašu donaciju bismo talentovanim debaterima pružili priliku da predstavljaju Srbiju na Svetskom univerzitetskom debatnom prvenstvu u Vijetnamu.

Svim donatorima obezbedićemo vidljivost na svim našim projektima i aktivnostima. To uključuje prikazivanje i promociju naših partnera na našem sajtu i društvenim mrežama, kao i promotivnim materijalima, kao što su baneri, plakati, newsletter, itd. Naše aktivnosti uključuju nedeljne debatne radionice, kao i domaće i strane debatne turnire koje posvećuje veliki broj mladih i imaju medijsku pokrivenost, kako preko tradicionalnih kanala medija, tako i preko društvenih mreža.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju možete nas kontaktirati na mejl lazic@ok.org.rs ili uplatiti novac na bankovni račun ili PayPal nalog.

Bankovni račun

Primalac: 

Broj računa:

Otvorena komunikacija, Prizrenska 6, Beograd 11000    160000000056217396

Primer ispravno popunjene uplatnice