Decembarac je debatni turnir u organizaciji Debatnog kluba Pravnog fakulteta. Ovo je turnir za početnike, koji se tradicionalno održava svake godine sredinom decembra na Pravnom fakultetu u Beogradu. Pravo ucešća na turniru imaju debateri koji u to vreme pohađaju početni kurs debate.

Monopol je debatni turnir koji se održava svake godine u aprilu na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a u organizaciji Debatnog kluba Ekonomskog fakulteta. Ovaj turnir je takođe 2016. godine imao i srednjoškolsko finale zbog velikog interesovanja debatera koji pohađaju srednju školu.

Deni Krejn je debatni turnir koji organizuje Debatni klub Fakulteta političkih nauka, održava se svake godine u maju mesecu, a 2017. godine je proslavio jubilej – deceniju kontinuiranog održavanja. Takođe, na ovom turniru postoji i novice finale, odnosno finale za početnike u debati.

Middle Man je debatni turnir koji organizuje Debatni klub Fakulteta organizacionih nauka. Turnir je na engleskom jeziku i predstavlja prelaz od početnog kursa, koji se održava na srpskom jeziku, ka srednjem kursu, koji se održava na engleskom jeziku i predstavlja pripremu za početak učešća na međunarodnim turnirima.

Belgrade Open je međunarodni turnir koji se održava svake godine na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Najveći debatni turnir u Srbiji, zbog čega privlači debatere iz regiona, Evrope kao i celog sveta. Turnir se održava neposredno pre Evropskog debatnog prvenstva, zbog čega predstavlja odličnu pripremu za najveće takmičenje u svetu debate.

Letnji Debatni kamp je petodnevni kurs debate, na kojem učesnici mogu da unaprede svoje veštine debatovanja, kao i da prođu niz tematskih radionica, na kojima mogu steći neophodna znanja iz različitih oblasti, kao što su ekonomija, feminizam, međunarodni odnosi, geopolitika i slično. Kamp se završava turnirom, na kojem učesnici imaju mogućnost da testiraju stečena znanja i veštine.

Tokom godine se takode održavaju razliciti srednjoškolski turniri u Prvoj beogradskoj gimnaziji, Trecoj beogradskoj gimnaziji, Gimnaziji „Sveti Sava“, Devetoj beogradskoj gimnaziji i Četrnaestoj beogradskoj gimnaziji. Srednjoškolci imaju priliku da debatuju protiv svojih vršnjaka, kao i da sklope nova prijateljstva.